BALZER Adrenalin AN 10 LH

5 års garanti! Vänstervevad.Liten, men oh boy! Bli inte vilseledd av den lilla storleken. Med en dragkapacitet på 10 kg kan det göra att även de starka motstånd

Dela
Artikelnummer: 0710-010

5 års garanti! Vänstervevad.

Liten, men oh boy! Bli inte vilseledd av den lilla storleken. Med en dragkapacitet på 10 kg kan det göra att även de starka motståndarna ser gamla ut. Den används med lätta till medelstora artificiella beten och naturlig betefisk för torsk, seg, pollock etc. Det är också mycket bra för trålning i både färskvatten och saltvatten. Snabblinjedragning tack vare 5,2: 1-överföringen.


OBS! Leveranstiden kan öka upp till 14 dagar på denna vara.

Topp 3 bästa havsfiskerullarna i nomineringen till "Golden Fishing Hook" av Jahr Top Special Publisher 2012!
Den nyaste generationen av BALZERs adrenalin-rulle pryder mer kraftfulla kugghjul och kraftväxthandtag gjorda av aluminium. Liksom den tidigare serien, kommer dessa rullar även fortsättningsvis att tillverkas i Taiwan  för att garantera hög kvalitetsstandard. Alla komponenter i dessa rullar kommer uteslutande från Japan, USA eller Taiwan och CNC-skärmaskiner exporterades från Japan! Den väldigt populära storleken 12 (klicka HÄR för storlek 12) är nu också tillgänglig som en 2-hjuls spole.


FUNKTIONER:

Höjet är skapat av 6061-T6 aluminium som utmärks av extremt låg vikt men är extremt elastisk. Den extra smala formen av höljet och spolen underlättar en mycket jämn linjeläge, även om linjen snabbt sitter in och det hindrar också linjen från att knyta. Hela spolet är anodiserat och ger utmärkt skydd mot aggressivt saltvatten. Varje skruv, fjäder och hela rullen är av rostfritt stål. Det oändligt justerbara rostfria ståldragsystemen, som fungerar briljant, är imponerande på grund av en jerkfri, jämn dragsåtgärd - både vid 40 grader på Ebro och vid minus temperaturer på Lofoten. Dragskivorna gjorda av härdat kol tillverkas i USA och är oslagbara när det gäller dragåtgärder och livslängd. Alla rullar är utrustade med 7 japanska, dubbelförslutna kullager och ett nållager, även gjord i Japan. Nålslagret (oändligt returstopp) säkerställer att rullarna är helt fria från backlash. En låsanordning säkerställer frilönsmekanismen och dragningen för att förhindra oavsiktlig aktivering av den tidigare eller blockering av den senare. Vevarna är nu gjorda av specialflygplansaluminium och handtaget är extra lång för att garantera ännu bekvämare linjeväxling. Alla Adrenalin-rullar från levereras med verktygssats, tillbehör och en liten flaska olja.


Koldragare

Lever-shift drag

Kraftfulla kugghjul av rostfritt stål

Verktygssats, tillbehör och rullolja