BOWE Produkter AB

Bowe är en fiskegrossist som säljer unika produkter inom sportfiske. Våra partners är framförallt Balzer, Eagle Claw, Livingston och Insect Shield.

Bowe Produkter AB finns belägna vid toppen av Vänern – på Hammarö i Värmland. Vi har varit grossist inom sportfiske sedan 1979 med en nystart i Skoghall 2015 och vi strävar efter en effektiv och kvalitativ kundrelation!

BITE BOOSTER GROUP ett nytt exklusivt betesmärke från Bowe. Detta exklusiva bete ersätter alla andra beten för trolling, isfiske, vertikalfiske, kast på djupare vatten. Vinnare för bästa nya produkt 2017 på EFTTEX 2017.

Insect Shield är vår egen unika agentur i Sverige där vi erbjuder ett brett utbud av impregnerade kläder som skyddar mot alla sorters insekter, såsom fästingar, mygg, älgflugor och knott. Perfekta kläder för dig som vill vara nära naturen utan plågoandar.

Livingston är en patenterad wobbler med inbyggd högtalare som låter som en stressad fisk. Den har gjort stor succé på Bassfisket i USA och har nu tagits fram för att passa även våra svenska vatten. Vill du ha det lättfiskat så ska du garanterat testa den här!

Eagle Claw tillgodoser fiskare med exklusiva krokar. Här hittar du även spännande utrustning med varumärken som Trokar och Wright and McGill.

Trapper Tackle ICAST Best of Show Award Vinnande fiskekrokar från Trapper Tackle. Du kommer att uppleva förbättringar i fiskarnas effektivitet, betehåll och fiskhållande på din allra första fisk och du kommer att se den med samma konsistens på varje fisk som du fångar på Trapper Hooks.

Sist men inte minst säljer vi unika produkter från Balzer som är en av Europas ledande leverantörer av sportfiskeprodukter.